Business Controllerin / Pääkirjanpitäjän työtehtävä KUOPIOSSA

Servicepoint Kuopio Oy on teollisuudelle palveluja tuottava yritys, joka keskittyy teollisuuden kunnossapitoon sekä laite-, automaatio-, konenäkö- ja robotiikkasovellutusten toteutukseen asiakaslähtöisesti. Asiakaskuntamme muodostuu lääke- ja elintarviketeollisuuden lisäksi yleensä valmistavasta teollisuudesta, joten työ vaatii tekijältään joustavuutta ja mukautumiskykyä. Kotipaikkamme on Kuopio. Toimimme yhteistyössä johtavien laitevalmistajien kanssa.

 

Haemme joukkoomme BUSINESS CONTROLLERIA / PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Taloushallinnon ammattilaisena vastaat yrityksemme taloushallinnosta, controller-toiminnasta sekä toimit taloushallinnon esimiehenä.

Tehtäviin kuuluu mm.

  • ulkoinen laskentatoimi ml. tilinpäätökset
  • sisäinen laskentatoimi ml. raportointi ja taloudelliset ohjeistukset
  • budjetit ja ennusteet
  • johdon päätöksenteon tukeminen ja hallituksen raportointi
  • taloustoimintojen ja -prosessien kehittäminen

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus sekä useamman vuoden työkokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Työskentelyotteesi on innostunut, oma-aloitteinen, itsenäinen ja vastuuntuntoinen. Hahmotat kokonaisuuksia ja pidät tarkkuutta sekä analyyttisyyttä vaativista työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta ja kokonaisymmärrystä yrityksen toiminnasta sekä näkemystä toimintojen kehittämisestä. Olet vuorovaikutustaitoinen ja yhteistyökykyinen ryhmän jäsen. Työn hoitaminen edellyttää hyvää it-osaamista (ml. Excel) sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Toiminnanohjausjärjestelmänä meillä on Lemonsoft.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän ja näköalapaikan kehityshaluisesta yrityksessä sekä kilpailukykyiset edut.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 23.2.2019 osoitteeseen jari.kukkonen@servicepoint.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jari Kukkonen, puh. 040 532 8701, jari.kukkonen@servicepoint.fi.