Kone-, laite- ja Mekaniikkasuunnittelijan Työtehtävä KUOPIOSSA

Servicepoint Kuopio Oy on teollisuudelle palveluja tuottava yritys, joka keskittyy teollisuuden kunnossapitoon sekä laite-, automaatio-, konenäkö- ja robotiikkasovellutusten toteutukseen asiakaslähtöisesti. Asiakaskuntamme muodostuu lääke- ja elintarviketeollisuuden lisäksi yleensä valmistavasta teollisuudesta, joten työ vaatii tekijältään joustavuutta ja mukautumiskykyä. Kotipaikkamme on Kuopio. Toimimme yhteistyössä johtavien laitevalmistajien kanssa.

Haemme joukkoomme monipuolista SUUNNITTELIJAA Kuopion toimipisteellemme

Työskentelet osana tuotekehitystiimiä ja tehtävänäsi ovat monipuoliset teollisuuden automaatiosovellusten vaatimat laite-, solu- ja mekaniikkasuunnittelutehtävät.

Asiakaskuntamme muodostuu lääke-, hygienia- ja elintarviketeollisuuden lisäksi laajalta teollisuuden pelikentältä, joten työ vaatii tekijältään joustavuutta ja mukautumiskykyä. Työ palkitsee tekijäänsä monipuolisuudellaan ja haasteillaan.

Tarjoamme kehittymishaluiselle ja itsensä likoon laittavalle henkilölle kiinnostavan ja itsenäisen työn vaativien maailman laajuisten asiakkaiden parissa innostavassa tiimissä, sekä mahdollisuuden kehittyä kasvavassa yrityksessä osaamisen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse tiedustelemalla: manu.pernu@servicepoint.fi, valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin

Pyydämme lähettämään työhakemuksen ja ansioluettelon sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@servicepoint.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


 

Vaatimuksena osaamista seuraavilta osa-alueilta
– 3D suunnitteluosaaminen, Solidworks
– Office-ohjelmistot

Odotamme
– Tehtävään soveltuvaa teknisen alan tutkintoa
– Suomen ja englannin kielen hallintaa
– Halua oppia ja kehittää uutta
– Matkustushalukkuutta

Arvostamme lisäksi seuraavia asioita
– Kokemusta automaatiosovelluksista
– Kokemusta valmistustekniikoista ja kustannusrakenteista
– PDM järjestelmätuntemusta
– Fluiddraw osaamista
– Inventor osaamista
– 2D suunnitteluosaaminen Autocad
– Hyviä viestintä ja vuorovaikutustaitoja
– Tuntemusta standardeista, turvalaitesovelluksista sekä dokumentaatiosta
– Venäjän ja / tai saksan kielen taitoa
– Noin 5 vuoden kokemusta 3D suunnittelusta