Serialisoinnin erikoisosaaja

Servicepoint Kuopio Oy on teollisuudelle palveluja tuottava yritys, joka keskittyy teollisuuden kunnossapitoon sekä laite-, automaatio-, konenäkö- ja robotiikkasovellutusten toteutukseen asiakaslähtöisesti. Asiakaskuntamme muodostuu lääke- ja elintarviketeollisuuden lisäksi yleensä valmistavasta teollisuudesta, joten työ vaatii tekijältään joustavuutta ja mukautumiskykyä. Kotipaikkamme on Kuopio, mutta työn liikkuvuuden takia voit asua esim. Mikkelissä, Joensuussa tai Jyväskylässä tai muualla Keski/Itä-Suomessa. Toimimme yhteistyössä johtavien laitevalmistajien kanssa.

Tarjoamme vakinaista SERIALISOINNIN erikoisosaajan paikkaa

Työ sopii vastavalmistuneelle sekä kokeneelle ammattilaiselle. Koulutamme sinut työtehtävään omassa koulutustilassamme Kuopiossa, jonka jälkeen harjoittelet ammattilaisen kanssa työskennellen asiakasprojektissa. Tämän jälkeen työskentelet itsenäisesti eri puolilla Eurooppaa asiakasprojektien parissa.

Automaatio- tai tietotekniikan osaaminen katsotaan hyväksi. Myös konenäkö- sekä robotti-osaaminen ja ohjelmointiosaaminen sekä tuotantotekniikan tunteminen katsotaan eduksi. Työ palkitsee tekijäänsä monipuolisuudellaan ja haasteillaan, tarjoten tilaisuuden kehittyä ammattilaisena sekä kiertää maailmaa.

Serialisointi tarkoittaa lääke- ja muiden tuoteväärennösten estämiseksi tehtävää tuotteiden koneluettavaa sarjanumerointia tietokanta- sekä aitouden tarkistusratkaisuineen.

Tarjoamme itsenäisen, palkallisen, kokopäivätyön innostavassa joukkueessa ja mahdollisuuden kehittyä kasvavassa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: iiro.jantunen@servicepoint.fi.

Pyydämme lähettämään työhakemuksen ja ansioluettelon sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@servicepoint.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Vaatimuksena

– Työhön soveltuva tekniikan alan koulutus
– Englannin kielen hallintaa
– Matkustusvalmius

Odotamme hakijalta

– Valmiutta ja kykyä työskennellä tiimissä sekä yksin
– Reipasta, työhön tarttuvaa ja oma-aloitteista työotetta laadusta tinkimättä

Arvostamme lisäksi

– Serialisoinnin ja tuotantotekniikan tuntemusta
– Ohjelmointi- ja sovellusosaamista automaatio- tai tietotekniikkaratkaisuissa
– Kokemusta automaatio- ja tietotekniikkasovelluksista sekä verkkotekniikoista
– Osaamista konenäkö- ja robottisovelluksista
– Hyviä viestintä ja vuorovaikutustaitoja
– Tuntemusta teollisuusstandardeista ja turvalaitesovelluksista
– Venäjän, ruotsin, saksan ja muiden eurooppalaisten kielten osaamista