Komponentit

Tarjoamme automaatio- ja turvakomponentit kattavasta valikoimastamme automaatio- ja henkilösuojaukseen. Tuotevalikoimamme on kattava ja edustaa alan huippua. Käyttämämme laadukkaat komponentit tulevat luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme. Huolehdimme puolestanne komponenttien hankinnasta ja tarvittaessa asennuksesta laitos- tai sähköistyskomponentteja tarvitsevaan projektiin.

Meiltä komponentit:

  • Valvontaan
  • Ohjaukseen
  • Kytkentään
  • Mittaukseen

Yhteistyössä kanssanne varmistamme sen, että saatte tarpeitanne vastaavat laadukkaat ammattiratkaisut varmasti ja luotettavasti. Asentajiemme laaja kokemus eri valmistajien komponenteista ja valmistajien antama takuu takaavat sen, että saatte oikeat ja laadukkaat komponentit käyttöönne. Näin myös varmistamme varaosien saatavuuden valmistamillemme keskuksille.

Komponentti- ja mittalaitetoimittajat

Siemens

Siemens on globaali voimanpesä, joka keskittyy sähköistämisen, automaation ja digitalisoinnin aloihin. Yhtenä maailman suurimmista energiatehokkaista ja resursseja säästävistä tekniikoista valmistajista Siemens on johtava sähköntuotanto- ja siirtojärjestelmien sekä lääketieteellisten diagnoosien toimittaja. Infrastruktuuri- ja teollisuusratkaisuissa yhtiö on edelläkävijän roolissa.

Ratkaisupartneri

Servicepoint on pitkäaikainen Siemensin kouluttama ja sertifioima ratkaisupartneri, mikä takaa vastuuntuntoisen toiminnan ja hyvän paikallisen palvelun sekä korkean laadun ja huippuosaamisen projekteissa.

Myyntipartneri

Servicepoint on myös Siemensin pitkäaikainen myyntipartneri Itä-Suomen alueella. Vahvuutemme on laaja-alainen Siemensin laitteistotuntemus. Kokemuksemme takaa, että voimme tarjota jokaiselle ratkaisulle sopivimmat tuotteet. Loppukäyttäjä hyötyy ratkaisuista, jotka lisäävät tuottavuutta, tehokkuutta ja joustavuutta sekä nopeuttavat markkinoille pääsyä.

 

Festo

FESTO on johtavassa asemassa oleva maailmanlaajuinen automaatioalan konserni, jonka keskuspaikka sijaitsee Esslingenissä, Saksassa. Festo tunnetaan teollisuusautomaation suunnannäyttäjänä. Myymme ja markkinoimme pneumatiikkakomponentteja, sähköservoja ja -akseleita, prosessiautomaatiota, järjestelmiä sekä automaatiokokonaisuuden erityisosaamista. Suunnittelemme ja toimitamme myös automaation oppimisympäristöjä oppilaitoksille peruskouluista yliopistoihin.

Festo Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1977 lähtien. Pääkonttorimme sijaitsee lentokentän läheisyydessä Vantaalla. Servicepoint tarjoaa täydelliset sähkö- ja pneumaattiset automaatioratkaisut ohjaustekniikasta sensoreihin ja toimilaitteisiin Festo-tuotteiden kanssa.

 

Phoenix Contact

Phoenix Contact on sähköisen liitäntä- ja automaatioteknologian sekä ylijännitesuojausratkaisujen toimittaja. Phoenix Contact -konserniin kuuluu kaiken kaikkiaan 50 tytäryhtiötä ja 30 paikallista edustajaa. Suunnittelemme yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa edistykselliseen liitäntä- ja automaatiotekniikkaamme perustuvia, kestäviä ratkaisuja. Tarjoamme yli 60 000 tuotteen valikoiman. Tuotteemme ovat tulos vuosikymmenien intensiivisestä tuotekehityksestä sekä johdonmukaisesta asiakaslähtöisyydestä kaikilla aloilla.

 

Rittal

Rittal Oy on maailman johtava sähkökytkentä- ja IT-laitekaappien valmistaja sekä konesalien rakentaja, jonka korkealaatuisiin tuotteisiin luottavat teollisuus- ja IT-yritykset kaikilla mantereilla. Vuonna 1961 Saksasta alkanut menestystarina perustuu alan aktiivisempaan tuotekehitykseen, testattuun turvallisuuteen sekä tuhansiin modulaarisiin, yhteensopiviin tuotteisiin, joista asiakkaalle voidaan rakentaa aina sopiva ratkaisu. Rittal on suurin yritys maailmanlaajuisessa Friedhelm Loh Groupissa, jolla on noin 10 000 työntekijää ja jonka liikevaihto oli 2 miljardia euroa vuonna 2016. Suomen maayhtiö työllistää 50 ammattilaista, joiden vahvuuksia ovat asiakaslähtöinen suunnittelu ja avaimet käteen -toimitukset pitkällä kokemuksella.

 

SICK

SICK on yksi maailman johtavista anturien ja anturisovellusten valmistajista teollisiin sovelluksiin. Yli 50 tytäryhtiön ja yli 8500 työntekijän voimin SICK on aidosti globaali yritys, joka palvelee paikallisesti asiakkaitaan teollisuuden-, logistiikan sekä prosessiautomaation sovelluksissa. Teknologia- ja markkinajohtajana SICK pystyy tarjoamaan asiakkailleen teknologista kilpailukykyä ja luotettavuutta koko tuotteiden elinkaaren aikana, mukaan lukien kaikki tuotteiden käytettävyyteen liittyvät erilaiset palvelut.

Suomessa SICK Oy palvelee asiakkaitaan yrityksen kulttuurille ominaisella rennolla tavalla 32 henkilön tiimissä. SICK- Aina apua automaatioon on lupauksemme asiakkaillemme.

 

IFM

Saksalainen automaatioelektroniikkavalmistaja ifm electronic gmbh luottaa toiminnassaan, laatuun, innovaatioon ja poikkeukselliseen palveluun. ifm electronic on oikea valinta automaation kannalta. ifm-tuotevalikoima on räätälöity sinun tarpeisiisi aina asema- ja prosessisensoreista, esineiden tunnistus-, diagnostiikka- ja tunnistusjärjestelmistä verkko- ja valvontajärjestelmiin.  Osallistumme jatkuvasti teknisten prosessien optimointiin melkein kaikilla teollisuudenaloilla.

Tänään ifm on yksi maailman johtavista automaatioteknologian valmistajista. Yli 5500 työntekijää yli 70 maassa kehittää ja myy ratkaisuja n. 100000 koneenrakennusteollisuuden ja muiden teollisuudenalojen parissa toimivalle asiakkaalle.

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Olli Kemppinen
Myyntipäällikkö

Varaosat ja komponentit
Puh. +358 44 7868 207
Email. olli.kemppinen(a)servicepoint.fi