Palvelut

Monipuolinen osaamisemme korostuu laajassa palvelutarjonnassamme. Olemme rakentaneet, modernisoineet, muokanneet, ja huoltaneet satoja teolliseen automaation tuotantolinjoja elintarviketeollisuuden, lääketeollisuuden, se muun tuotantoteollisuuden valmistajille.

robotti- ja automaatioratkaisut

Automaatioyksikkömme toteuttaa vaativia automaatiojärjestelmiä ja -keskuksia sekä robotiikkaa ja sähkökäyttöjä teollisuuden tuotantolinjoihin. Tyypillisiä kohteita automatisointiin ovat erilaiset kappaleenkäsittelytehtävät, sekä tuotannon ja logistiikan lajittelu- ja pakkaustehtävät. Palvelun laajuus vaihtelee asiakaskohtaisesti kokonaisprojekteista monipuolisiin elinkaaripalveluihin. Lisäksi tarjoamme automaation ja sähköistyksen modernisointeja useille eri toimialueille esimerkiksi tuotantokoneisiin ja -järjestelmiin. Vuosien kuluessa olemme toteuttaneet automaatioprojekteja muun muassa elintarvike-, lääke-, puu- ja kemianteollisuuden asiakkaille.

Projektointi ja suunnittelu

Jokainen projekti on yhtä uniikki kuin asiakkaamme. Haluamme varmistaa, että asiakkaanamme saatte meiltä ratkaisun, joka on parasta laatua. Jokaista projektia ohjaa kokenut projektipäällikkö joka seuraa työssään hyväksi havaittuja toimintatapoja jotka perustuvat kunkin projektin ohjeistuksiin. Projektipäällikön tavoite on optimoida laatukolmio (aika, hinta, laajuus) niin että kaikki vaatimukset kohtaavat ajallaan ja projekti pysyy sovitussa budjetissa. Hyvä projektinsuunnittelu takaa sen, että pysymme aikataulussa ja meillä on tarkkaa tietoa siitä missä vaiheessa projektia etenemme.

Kunnossapito

Kunnossapitoyksikkömme tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua teollisuuden kunnossapitoon. Toimintamme on asiakaslähtöistä, joustavaa ja tehokasta. Tarjoamme kokonaisvaltaisen kunnossapitopalvelun lisäksi räätälöidyt yksittäiset kunnossapitotyöt. Toimimme vaativissa ympäristöissä ja siksi työ- ja tuoteturvallisuus ovat meille avainasioita. Henkilöstön vankka ammattitaito ja monivuotinen kokemus teollisuuden kunnossapidosta ovat vahvuuksiamme. Hyvät suhteemme kotimaisiin ja kansainvälisiin laitetoimittajiin sekä teollisuuden alihankintayrityksiin takaavat laadukkaat varaosat ja nopeat toimitusaikataulut.

Serialisointi ja jäljitettävyys

Tarjoamme eri teollisuduen toimijoille ja logistiikka-alalle serialisointiin perustuvia jäljitettävyysratkaisuja. Tuotteiden jäljitettävyys lisää tuoteturvallisuutta tuontatoketjun pysytessä seuramaan tuotteen matkaa logistiikkaketjussa aina tehtaalta kuluttajlle. Erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuudessa määräysten vastaiset tai väärennetyt tuotteet, materiaalit, aineet ja tarvikkeet on voitava poistaa markkinoilta ajoissa ennen kulutajalle päätymistä.