Teollisuusrobotit

Nykyaikaiset teollisuusrobotit ovat helppokäyttöisiä, ja niiden sovelluskohtaisten vaihtoehtojen valikoima, suoraviivainen integraatio, suuret hyötykuormat ja laaja ulottuvuus nostavat tuotannon joustavuuden aivan uudelle tasolle. Toimitamme robotteja pienistä höyhensarjalaisista aina raskaampiin teollisuusmalleihin niin teollisuuden, logistiikan kuin palvelualan tarpeisiin. Suunnittelemme robotisoituja prosesseja, koulutamme käyttäjät ja tarjoamme kattavan kunnossapito- ja huoltopalvelun.

Tarjotaksemme teille parhaan mahdollisen ratkaisun, työskentelemme yhdessä KUKA Nordic AB:n kanssa. Heidän kanssa voimme tarjota vaivattoman integraation eri laitteistojen välille laajan teknisen tietämyksemme kanssa. KUKA:n laajan mallivalikoiman ansiosta voimme tarjota teille parhaiten soveltuvan robotin eri käyttötarkoituksiin, oli kyse sitten käsittelyrobotista kokoonpanolinjastolle tai robotista jolta vaaditaan tarkkuutta vaativassa tehtävässä.

Teollista osaamista digitalisaation avulla

Toimintamme kattaa kaikki palvelut KUKA-robottilaitteistoihin:

  • Myynti ja toimitus
  • Asennus
  • Huolto ja korjaus
  • Ohjelmointi
  • Varaosat

Lisäksi osaamisemme ja kokemuksemme kattaa myös muiden valmistajien, kuten ABB:n ja Yaskawan, teollisuusrobottien käytön teollisuusautomaatiossa.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Jukka Leskio
Myyntipäällikkö

Robotti- ja automaatioratkaisut
Puh. +358 44 7868 213
Email- jukka.leskio(a)servicepoint.fi