Yhteistyörobotit

Olemme Universal Robots -robottien virallinen jälleenmyyjä. Toimitamme helposti asennettavat ja ohjelmoitavat robotit asiakkaillemme auttaen käyttöönotossa, sekä tarjoamme myös huolto- ja kunnossapitopalvelut. Universal Robots -robotit ovat oivallinen valinta, vaadittaessa yhteistyörobottia, jonka on toimittava turvallisesti ja joustavasti yhteistyössä ihmisen kanssa.

Tarjoamme myös kattavan valikoiman Universal Robots -sertifioituja sensoreita ja tarttujia auttamaan automatisoinnissa moninaisten tehtävien parissa. Virallisena Mobile Industrial Robots ja EasyRobotics jälleenmyyjänä voimme auttaa sinua aloittamaan automaation pienillä investoinneilla.

 

Tutustu alla myymiimme tuotteisiin

UNIVERSAL ROBOTS – Ketterä robotti automaatioon

Yhteistyörobotin tarkoitus on työskennellä yhdessä ihmisen kanssa tuotannossa. Yhteistyörobotit ovat uusi robotiikan muoto teollisuuden tarpeisiin. Yhteistyörobotti onkin suunniteltu paljon teollisuusrobotteja herkemmäksi. Robotit ovat myös paljon kevyempiä kuin teollisuudessa käytetyt suuren kokoluokan robotit. Robottien geometria on pyöreämpää ja niiden johdot sekä moottorit on rakennettu sisään, jolloin robotti on kompakti ja turvallinen, eikä vaadi erillisiä turvajärjestelmiä kuten turva-aitoja tai muita turvalaitteita.

OnRobot – yhteistyötä sopivalla tarttujalla

OnRobotin innovatiiviset Plug & Produce -tarttujat auttavat valmistajia hyödyntämään yhteistyörobottien potentiaalin maksimaalisesti. Tarttujat ovat helppokäyttöisiä, kustannustehokkaita ja niitä voi käyttää turvallisesti ihmistyöntekijän rinnalla. Tarttujan voi kiinnittää suoraan yhteistyörobotin käsivarteen ja ohjelmoida helposti, näin automaatioprosessia voidaan nopeuttaa huomattavasti.

GRIPKIT – fiksuja tarttujaratkaisuja

Hyödynnä täysin integroitu käsittelyratkaisu joka on suunniteltu Universal Robots yhteistyöroboteille. GRIPKIT sisältää kaiken mitä tarvitset, jotta voit toteuttaa pick & place sovelluksen muutamassa minuutissa. GRIPKIT on täysin yhteensopiva kaikkien Universal Robots yhteistyörobottimallien kanssa ja integroituu Polyscope ohjelmistoympäristöön helpon URCaps plug-in -toiminnon avulla.

PICK-IT – Helpoksi tehtyä konenäköä

Pick-it opastaa robottiasi poimimaan ja sijoittamaan laajaa tuotevalikoimaa eri sovelluksissa. 3D-kamera tunnistaa päällekkäisiä erikokoisia ja eri materiaaleista koostuvia tuotteita, jotka ovat kiiltävän ja mattavärin sävyisiä, sekä pinnaltaan heijastavia. Kamera toimii myös muuttuvissa ja heikosti valaistuissa olosuhteissa, jopa pimeässä. Etu verrattuna klassiseen 2D-kameraan on, että 3D-kamera ei vaadi erityistä valoa, eivätkä heijastukset tuota sille ongelmia. Pick-it toimii  tunnettujen robottimerkkien kanssa.

MiR – joustavaa ja itsenäistä tavaran kuljetusta

Mobile Industrial Robots eli tuttavallisemmin MiR tarjoaa automatisoituja kuljetusrobotteja, jotta käyttäjän on helpompi keskittyä tärkeämpiin tehtäviin. MiR:n itsenäinen robotti on luotu materiaalien siirtelyyn tuotantolaitoksen sisällä. Nerokkaan teknologiansa ansiosta MiR:n tuotteita voidaan käyttää lähes missä tahansa, sillä siihen on helppo liittää koreja, hyllyjä ja myös yhteistyörobotin käsi. Robotti kulkee turvallisesti ihmisten ja esteiden läheisyydessä, ja helpon ohjelmoitavuutensa ansiosta robotti sen voidaan antaa tehdä eri tehtäviä.

EASYROBOTICS – HELPPO TAPA ALOITTAA AUTOMATISOINTI

Easyrobotics tarjoaa ProFeeder -robottisoluja helppoon automatisoinnin aloittamiseen. Modulaarinen robottisolu voidaan rakentaa kolmessa vaiheessa tarpeidesi mukaisesti, jotta automatisointi lisääntyisi tuotantoprosessissa. Kaikki osat on helppo korvata uusilla, käsitellä ja asentaa. EasyRoboticsin tarjoamat mallit sopivat ProFeeder Light -mallin pienestä sarjatuontannosta aina ProFeeder Multi -mallin kiinteään ratkaisuun ja suurempaan tuotantokapasiteettiin.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Olli Kemppinen
Myyntipäällikkö

Automaatiotuotteet ja -palvelut
Puh. +358 44 7868 207
Email. olli.kemppinen(a)servicepoint.fi