GRIPKIT

Hyödynnä täysin integroitu tarttujaratkaisu joka on suunniteltu Universal Robots yhteistyöroboteille. GRIPKIT sisältää kaiken mitä tarvitset, jotta voit toteuttaa pick & place sovelluksen muutamassa minuutissa. GRIPKIT on täysin yhteensopiva kaikkien Universal Robots yhteistyörobottimallien kanssa ja integroituu Polyscope ohjelmistoympäristöön helpon URCaps plug-in -toiminnon avulla.

Alla olevista videoista näet lisää GRIPKITin ominaisuuksista

 

GRIPKIT – Tuotesittely

Koneen käyttöä GRIPKITillä

Fiksuja tarttujaratkaisuja Universal Robots yhteistyöroboteille

Käyttö on helppoa

GRIPKIT-laitteiden mukana tulee käyttäjäystävällinen URCaps plug-in, jonka avulla voit määrittää työkappaleesi ja ohjelmoida sovelluksesi, ja joka integroituu saumattomasti konrollimodulin graafiseen käyttöliittymään. Koska mitään ohjelmakoodia ei käytetä, et tarvitse ohjelmointikokemusta aloittaaksesi.

Pneumaattinen tai sähköinen – valinta on sinun

Valitse joko pneumatiikan tarjoaman voiman tai sähköisen tarttujan herkkyyden väliltä optimoidaksesi käsittelytehtäväsi.

Täydellinen yhteensopivuus

GRIPKIT on saatavana erikokoisina tartuntavoiman ollessa 7,5-550 Newtonin välillä ja se on yhteensopiva kaikkien Universal Robots yhteistyörobottien robottivarsien kanssa, joten se sopii erinomaisesti monenlaisiin käsittelysovellutuksiin.

Lisää joustavuutta

20 miljoona taattua kierrosta

Sinun ei tarvitse tahdä kompromisseja. Voit luottaa todistettuun teolliseen laatuun, joka on suunniteltu kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen. GRIPKIT toimii vaivattomasti myös 24/7-sovelluksissa.

Helppo käyttää

Automatisoitu osien havaitseminen ja valvonta kuuluu Weiss Roboticsin integroitujen tarttujamoduleiden standardeihin. Sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisesta tartuntaprosessin ohjelmoinnista – tarttuja se sen puolestasi.

Tuki usealle tarttujalle

Jos sovelluksesi vaatii useamman osan yhtäaikaista tarttumista, tämä ei tuota ongelmia. GRIPKIT tukee jopa kahdeksaa yhteen robottiin liitettyä tarttujaa.

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Olli Kemppinen
Myyntipäällikkö

Automaatiotuotteet ja -palvelut
Puh. +358 44 7868 207
Email. olli.kemppinen(a)servicepoint.fi