MiR

Mobile Industrial Robots, eli tuttavallisemmin MiR, tarjoaa automatisoituja kuljetusrobotteja, jotta käyttäjän on helpompi keskittyä tärkeämpiin tehtäviin. MiR:n itsenäinen robotti on luotu materiaalien siirtelyyn tuotantolaitoksen sisällä. Nerokkaan teknologiansa ansiosta MiR:n tuotteita voidaan käyttää lähes missä tahansa, sillä siihen on helppo liittää koreja, hyllyjä ja myös yhteistyörobotin käsi. Robotti kulkee turvallisesti ihmisten ja esteiden läheisyydessä, ja helpon ohjelmoitavuutensa ansiosta robotin voidaan antaa tehdä eri tehtäviä.

Alla olevista videoista voit nähdä, kuinka helppoa itsenäinen tavaran kuljetus on

MiR – monipuolista tavaran kuljetusta

MiRHook ja kuormalavan siirto

Mir100 ja Mir200 - Joustavaa ja itsenäistä tavaran kuljetusta

MiR100 ja MiR200 ovat turvallisia ja kustannustehokkaita mobiilirobotteja, jotka automatisoivat nopeasti sisäisen kuljetuksen ja logistiikan. Robotti optimoi työnkulun ja vapauttaa henkilöresursseja, jotta voit lisätä tuottavuutta ja pienentää kustannuksia. Valitsemalla hinaukseen sopivan MiRHook -robotin voit kuljettaa  raskaita tuotteita kätevästi robotin verässä rullakolla. Vaihtoehtoisesti voit myös antaa robotin huolehtia liinavaatteiden ja ruokakärryjen kuljetuksista sairaaloissa.

Automatisoi kuljetustehtävät ja keskity muuhun toimintaan

Uuden sukupolven itsenäisten mobiiliverkkojen robotit muuttavat tapaa, jolla yritykset liikuttavat materiaalejaan ja MiR100 ja MiR200 johtavat muutosta. Erinomaisen joustavuuden ja älykkään teknologian ansiosta MiR100 ja MiR200 robotteja voidaan käyttää lähes missä tahansa tilanteessa, jossa työntekijät viettävät aikaa työntäessään kärryjä tai tehdessään toimituksia. Nyt voit automatisoida nämä tehtävät, jotta työntekijät voivat keskittyä tärkeämpiin töihin.

Joustavuutta eri modulien kanssa

Erittäin joustava MiR100 kuljettaa itsenäisesti jopa 100 kg ja robotin sisar MiR200 200 kg. Robottiin voidaan asentaa räätälöityjä robotin päälle tulevia moduleita, kuten koreja, telineitä, hissejä, kuljettimia tai jopa yhteistyörobotin käsivarsi – mitä vain tarvitset. Moduleja on helppo vaihtaa, jotta robottia voidaan käyttää eri tehtävissä.

Turvallinen ohjaus ja helppo ohjelmointi

MiR robotit liikkuuvat turvallisesti ihmisten ja esteiden ympäri sekä oviaukkojen kautta ja sisään hissin ja ulos. Voit ladata rakennuksen CAD-tiedostot suoraan robotiin tai ohjelmoida sen yksinkertaisella, web-pohjaisella käyttöliittymällä, joka ei vaadi aikaisempaa ohjelmointikokemusta. Robottin tehtävää voidaan helposti mukauttaa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella, joka on kytketty verkkoon.

Ei tarvetta muuttaa toimintaympäristöä

Sisäänrakennetuilla antureilla ja kameroilla sekä kehittyneillä ohjelmilla MiR100 ja MiR200 pystyvät tunnistamaan ympäristöään ja käyttämään tehokkainta reittiä määränpäähänsä väistäen esteitä ja ihmisiä turvallisesti. Ilman tarvetta muuttaa toimintaympäristöä kalliilla, joustamattomilla johtimilla tai antureilla, robotti tarjoaa nopean nopean, jopa alle vuoden kestävän takaisinmaksuajan.

MIR500 - Kuljeta raskaita kuormia ja kuormalavoja

MiR500 on suunniteltu automatisoimaan kuormalavojen ja raskaiden kuormien kuljetus yrityksen sisällä. 500 kg kuorman, 2m/sek. nopeuden ja 1350×920 jalanjäljen ansiosta MiR500 on suurin, tehokkain, nopein ja vankoin yhteistyökykyinen, autonominen liikkuva MiR -tuoteperheen robotti.

Turvallista ja tehokasta liikkumista

Yhteistyökykyinen MIR500 liikkuu turvallisesti ihmisen ja fyysisten esteiden lomassa. Kehittyneen teknologiansa ja hienostuneen ohjelmistonsa ansiosta, robotti navigoi itsenäisesti löytääkseen tehokkaimman reitin määränpäähänsä. Kohdatessaan esteen, robotti etsii automaattisesti uuden reitin välttääkseen logistiikkaketjun toimintaa hidastavia pysähdyksiä.

MiR500 on varustettu viimeisimmällä laserskannaustekniikalla, joka tarjoaa 360 asteen visuaalisen kuvan optimaaliseen turvallisuuteen. 3D-kamereroiden näkökenttä on 0-3,5 metriä ja auttaa kuormalavojen havaitsemisessa.

Optimoi kuormalavojen kuljetus muuttamatta toimintaympäristöä

MiR500-kuormalavanosturin avulla MiR500 nostaa, kuljettaa ja purkaa kuormalavoja itsenäisesti ja vapauttaa työntekijät arvokkaampiin tehtäviin. Toimintaympäristöön ei tarvitse tehdä muutoksia, sillä MiR500 korvaa edistyneellä navigointijärjetelmällään johdot, magneetit ja QR-koodit. Yksinkertaisesti lataa laitoksen CAD-tiedostot robotille tai käytä laserskannereita kartan luomiseen – se on vain nopean ja kustannustehokkaan toteutuksen varmistamiseksi.

Vankka robotti teollisuudelle

MiR500 on ISO / EN 13849 -standardin mukainen ja täyttää EMC-vaatimukset teollisuuden ja kevyen teollisuuden käyttöön. Vankka MiR500 on suunniteltu teollisuuskäyttöön vahvan ulkopintansa ansiosta ja se kestää lastin kovemman käsittelyn. Robotti voi helposti liikkua ylös ja alas ramppeja ja jopa matalien vesilammikoiden yli.

Erittäin käyttäjäystävällinen ja joustava

Käyttäjäystävällinen MiR500 antaa sinulle robotin täyden kontrollin heti alusta alkaen. MiR500:aa ohjataan intuitiivisella MiR Robot Interface -ohjelmalla älypuhelimen, tabletin tai PC:n kautta, ja se voidaan ohjelmoida ilman aiempaa kokemusta. Robotti voidaan myös integroida ERP-järjestelmään täysin automatisoituun ratkaisun saavuttamiseksi.

MiR500:n nopeasti ja helposti vaihdettavien eri top-moduulien ansiosta robotti voidaan varustaa kuormalavoilla, kuljettimilla, robottivarilla tai muilla toiminnoilla monenlaisten sovellusten tukemiseksi.

MiR robotti tarjoaa:

  • MiR100 – kantavuus jopa 100 kg (MiRHookin avulla jopa 300 kg)
  • MiR200 – kantavuus jopa 200 kg (MiRHookin avulla jopa 500 kg)
  • MiR500 – kantavuus jopa 500 kg
  • Turvallista liikkumista ja helppoa ohjelmointia
  • Kuljetusjoustavuutta eri hylly- ja laatikkomoduulien avulla
  • Nopean takaisinmaksuajan – jopa vuodessa
  • Tuottavuuden kasvun työntekijöiden voidessa keskittyä muihin kuin kuljetustehtäviin
  • Tuotantolaitoksen piirustusten ohjelmointimahdollisuuden robottiin, jolloin toimintaympäristöön ei tarvitse tehdä muutoksia

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Olli Kemppinen
Myyntipäällikkö

Automaatiotuotteet ja -palvelut
Puh. +358 44 7868 207
Email. olli.kemppinen(a)servicepoint.fi