MiR

Mobile Industrial Robots, eli tuttavallisemmin MiR, tarjoaa automatisoituja kuljetusrobotteja, jotta käyttäjän on helpompi keskittyä tärkeämpiin tehtäviin. MiR:n itsenäisen mobiilirobotit on suunniteltu materiaalien kuljetukseen tuotantolaitoksen sisällä. Nerokkaan teknologiansa ansiosta MiR:n tuotteita voidaan käyttää lähes missä tahansa, sillä niihin on helppo liittää koreja, hyllyjä tai yhteistyörobotti. Robotit kulkevat turvallisesti ihmisten ja esteiden läheisyydessä, ja helpon ohjelmoitavuutensa ansiosta roboteille voidaan antaa useita kuljetustehtäviä.

Alla olevat videot esittelevät tarkemmin MiR mobiilikuljetusrobottien ominaisuuksia

MiR – monipuolista tavaran kuljetusta

MiRHook ja kuormalavan siirto

Mir100 ja Mir200
- Optimoitua tavaran kuljetusta

MiR100 ja MiR200 ovat kustannustehokkaita mobiilirobotteja, jotka on suunnitteltu sisälogistiikan automatisointiin. Mobiilirobotit optimoivat työnkulun ja vapauttavat henkilöresursseja, joka mahdollistaa tuottavuuden parantamisen ja pienentää kustannuksia.

Joustavuutta eri modulien kanssa

Molempiin malleihin on mahdollista asentaa räätälöityjä robotin päälle tulevia moduleita, kuten koreja, telineitä, hissejä, kuljettimia tai yhteistyörobotti. Moduleja on helppo vaihtaa, jotta mobiilirobottia voidaan käyttää eri tehtävissä. Hinaukseen sopiva MiRHook -mobiilirobotti soveltuu esimerkiksi sairaaloiden liinavaatterullakoiden ja ruokakärryjen kuljettamiseen.

Turvallinen ohjaus ja helppo ohjelmointi

MiR mobiilirobotit liikkuvat turvallisesti ihmisten ja esteiden ympäri sekä oviaukkojen kautta ja sisään hissin ja ulos. Voit ladata rakennuksen CAD-tiedostot suoraan robotiin tai ohjelmoida sen yksinkertaisella, web-pohjaisella käyttöliittymällä, joka ei vaadi aikaisempaa ohjelmointikokemusta. Robottin tehtävää voidaan helposti mukauttaa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella, joka on kytketty verkkoon.

Ei tarvetta muuttaa toimintaympäristöä

Sisäänrakennetuilla antureilla ja kameroilla sekä kehittyneillä ohjelmilla MiR100 ja MiR200 pystyvät tunnistamaan ympäristöään ja käyttämään tehokkainta reittiä määränpäähänsä väistäen esteitä ja ihmisiä turvallisesti. Ilman tarvetta muuttaa toimintaympäristöä kalliilla, joustamattomilla johtimilla tai antureilla, robotti tarjoaa nopean nopean, jopa alle vuoden kestävän takaisinmaksuajan.

 

MIR500 ja MIR1000
- Raskaiden kuormien kuljetukseen

MiR500 ja MiR1000 tarjoavat ratkaisun automatisoimaan kuormalavojen ja raskaiden kuormien kuljetuksen sisälogistiikassa. Molemmat mallit ovat tehokkaita, nopeita ja vankkoja autonomisesti liikkuvia mobiilirobotteja.

Turvallista ja tehokasta liikkumista

Robotit liikkuvat turvallisesti ihmisen ja fyysisten esteiden lomassa. Kehittyneen teknologiansa ja hienostuneen ohjelmistonsa ansiosta, robotit navigoivat itsenäisesti löytääkseen tehokkaimman reitin määränpäähänsä. MiR500 ja MiR1000 on varustettu viimeisimmällä laserskannaustekniikalla, joka tarjoaa 360 asteen optimaalisen turvallisuuden. 3D-kamereroiden näkökenttä on jopa 3,5 metriä ja se auttaa kuormalavojen havaitsemisessa. Lyhyen latausaikansa ja pitkän toiminta-aikansa ansiosta robotit kulkevat lähes tauotta tuontatiloissa.

Optimoi kuormalavojen kuljetus muuttamatta toimintaympäristöä

Molempiin malleihin voidaan yhdistää kuormalavanosturi, jonka avulla robotit nostavat, kuljettavat ja purkavat kuormalavoja itsenäisesti ja voivat korvata trukit. Toimintaympäristöön ei tarvitse tehdä muutoksia, sillä molemmat mallit korvaavat edistyneillä navigointijärjetelmällään johdot, magneetit ja QR-koodit. Robotit voivat mallintaa toimintaympäristönsä itsenäisesti laserskannereiden avulla tai käyttäjä voi ladata pohjapiirrustuksen CAD-tiedostona.

Vankka robotti teollisuudelle

MiR500 ja MiR1000 -mallit ovat saaneet ISO / EN 13849 -standardit ja täyttävät teollisuuden ja kevyen teollisuuden EMC-vaatimukset. Robotit on suunniteltu teollisuuskäyttöön ja vahvan ulkopintansa ansiosta ja ne kestävät lastin kovemman käsittelyn. Robotit liikkuvat ylös ja alas ramppeja ja ylittävät pienet vesilammikot.

Erittäin käyttäjäystävällinen ja joustava

Käyttäjäystävälliset mobiilirobotit antavat käyttäjälleen täyden kontrollin heti alusta alkaen. Robotteja voi ohjata intuitiivisella MiR Robot Interface -ohjelmalla älypuhelimen, tabletin tai PC:n kautta, ja pienellä harjoittella ohjelmointi jopa ilman kokemusta on mahdollista. Robotti voidaan myös integroida ERP-järjestelmään täysin automatisoidun ratkaisun saavuttamiseksi.

 

 

Autonomiset MiR-mobiilirobotit tarjoavat:

  • MiR100   – kantavuus  100 kg (MiRHookin avulla 300 kg)
  • MiR200   – kantavuus  200 kg (MiRHookin avulla  500 kg)
  • MiR500   – kantavuus 500 kg
  • MiR1000 – kantavuus 1000kg
  • Nopean takaisinmaksuajan – jopa vuodessa
  • Turvallista liikkumista ja helppoa ohjelmointia
  • Kuljetusjoustavuutta eri hylly- ja laatikkomoduulien avulla
  • Tuottavuuden kasvun työntekijöiden voidessa keskittyä muihin kuin kuljetustehtäviin
  • Tuotantolaitoksen piirustusten ohjelmointimahdollisuuden robottiin, jolloin toimintaympäristöön ei tarvitse tehdä muutoksia

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Olli Kemppinen
Myyntipäällikkö

Automaatiotuotteet ja -palvelut
Puh. +358 44 7868 207
Email. olli.kemppinen(a)servicepoint.fi