Tapahtumat

Alliance of Blood Opearators Chief Executive Board Meeting 10.4.2018, Helsinki

10.04.2018

Servicepointin CTO Iiro Jantunen kutsuttiin pitämän esitelmä Alliance of Blood Operators -järjestön hallituksen kokoukseen Helsinkiin 10 huhtikuuta 2018. Alliance of Blood Operators (AOB) on yli 90 Pohjois-Amerikkalaisen, Eurooppalaisen ja Australialaisen verioperaattorin luoma verkosto. ABO pyrkii edistämään verioperaattoreiden kansainvälistä yhteistyötä, joka ohjaa jäsenten suorituskyvyn parantamista ja tiedon vaihtoa.

Kokouksen aikana Iiro Jantunen piti esitelmän materiaalinkäsittelystä lääketieteellisessä valmistuksessa. Esitelmä kiteytti, kuinka yhteistyörobotteja (cobots) voidaan käyttää terveydenhuollon laboratorioissa sekä verituotteiden valmistuksessa, ja miten serialisointi voi auttaa varmistamaan, että terveydenhuollon tuotteet täyttävät asetetut standardit. Koska nämä toimialat edellyttävät erittäin ammattitaitoista ja pätevää henkilöstöä, joiden työaika on erittäin arvokasta, yhteistyörobotit voivat ottaa haltuunsa manuaaliset ja toistuvat, vähäistä taitoa vaativat työt (esimerkiksi ravistelu, liikuttaminen, koeputkien täyttö jne.). Näin ammattilaiset voivat keskittyä taitoa ja osaamista vaativiin töihin. Yhteistyörobotit soveltuvat myös työskentelemään puhdastilassa.

Servicepointilla on yli 30 vuoden kokemus lääketeollisuudesta ja se on tehnyt 1000+ tuotanto- ja pakkauslinjapäivitystä tai uusasennusta. Servicepoint voi auttaa sinua serialisointi- ja automaatioprojekteissa, konsultoinnista ja suunnittelusta, toteutuksessa, validoinnissa ja ylläpidossa. Kysy meiltä apua, kun sinun tarvitsee robotisoida / automatisoida tuotantosi tai pakkaustoimintosi!

Iiro Jantunen
TkT, Teknologiajohtaja
Servicepoint Kuopio Oy
iiro.jantunen@servicepoint.fi
+358 44 7868 215