Tapahtumat

Kutsu avointen ovien serialisointitapahtumaan 31.5.2018. Kuopiossa

25.05.2018

Toivotamme teidät tervetulleiksi Kuopion toimittiloihimme tutustumaan serialisointi ja jäljitettävyysratkaisuihimme.

Demo- ja koulutuslinja on suunniteltu mahdollistamaan Servicepointin asiakkaille tilaisuuden testata heidän tuotteisiinsa sopivia erilaisia serialisointiratkaisuja ja kouluttamaan henkilökuntaansa.

Tarjoamme ainutlaatuisen ympäristön, joka mahdollistaa serialisointiratkaisujen testaamisen tiloissamme. Meidän on mahdollista demonstroida serialisointia tulostuksesta aggregointiin. Koulutuslinja voi auttaa teitä testaamaan tuotteillenne sopivat kappeletason, pakkaustason ja laatikkotason serialisointi- ja aggregointiratkaisut. Esittelemme mielellämme serialisointiprosessin tarvitsemaa teknologiaa ja keskustelemme siitä, kuinka voimme auttaa teitä.

Tule tutustumaan kumppanimme Systechin uraauurtavaan teknologiaan tuoteturvallisuuden varmistamiseksi koko tuotantoketjussa.

  • Serialisointi
  • Track & trace
  • Digitaalinen sormenjälki

Servicepoint tarjoaa teollisuuden ja logistiikan serialisointipohjaiset jäljitettävyysratkaisut. Tuotteiden jäljitettävyys kasvattaa tuoteturvallisuutta, kuluttajille annettavien tietojen luotettavuutta ja on sääntelyvaatimus tietyillä aloilla, kuten lääketeollisuudessa, lääketieteellisissä laitteissa ja implantteissa. Yksi jäljitettävyystavoitteista on estää väärennettyjä tavaroita, materiaaleja, aineita ja tuotteita pääsemästä markkinoille. Toinen tärkeä tavoite on parantaa toimitusketjun näkyvyyttä.

Tarjoamme laajan kokemuksen lääkeserialisoinnin pakkausautomaatiosta ja pidämme projektin aikataulussa kustannustehokkaasti. Voimme myös integroida serialisointijärjestelmä nykyiseen pakkausautomaatioon (retrofit).

Mikäli olette kiinnostuneita osallistumaan tapahtumaan, pyydämme ottamaan yhteyttä Iiro Jantuseen.

Iiro Jantunen
TkT, Teknologiajohtaja
Servicepoint Kuopio Oy
iiro.jantunen@servicepoint.fi
+358 44 7868 215