Tapahtumat

Servicepointin Iiro Jantunen puhuu serialisoinnista Euroopan ja Venäjän markkinoilla Serialisering och säkerhetsförsegling del 3 konferenssissa 29. marraskuuta 2017

28.11.2017

Helmikuu 2019 lähestyy ja samalla Euroopan unionin Lääkeväärennösdirektiivin asettama takaraja reseptilääkkeiden serialisoinnille. Vastaavaa kehitystä tapahtuu suurimmalla osalla lääkemarkkinoita, mukaan lukien Yhdysvalloissa, jossa takaraja on nyt marraskuussa 2017. Sekä pienet että isot lääkevalmistajat työskentelevät tällä hetkellä päivittääkseen nykyiset tuotantolinjastonsa vastaamaan määräyksiä.

Asiantuntijat kokoontuvat Tukholmaan, Ruotsiin, keskustelemaan serialisointiin liittyvistä eri aiheista Serialisering och säkerhetsförsegling del 3 konferenssissa. Tapahtuman järjestää Läkemedelsakademin 29. marraskuuta 2017. Useat yritykset jakavat omaa asiantuntemustaan tapahtumassa.

Servicepointin Iiro Jantunen esitelmöi konferenssissa aiheenaan: “Serialisointi Euroopan ja Venäjän markkinoilla”. Esitelmä tarkastelee Euroopan lääkevarmennusjärjestelmää, NMVO:n asema eri puolilla Eurooppaa, sekä Venäjän lääketeollisen serialisointijärjestelmän kehitystä.

Servicepointilla on yli 30 vuoden kokemus lääketeollisuudesta, ja yritys on toteuttanut to tuhat tuotanto- ja pakkauslinjaston muutosta tai uutta asennusta, mukaan lukien 14 serialisointiprojektia. Servicepoint voi auttaa yritystänne koko serialisointi- ja automaatioprojektin kanssa, aina konsultoinnista ja suunnitellusta toteutukseen, validointiin ja ylläpitoon asti.

Iiro Jantunen
TkT, Teknologiajohtaja
Servicepoint Kuopio Oy
iiro.jantunen@servicepoint.fi