Tapahtumat

Servicepointin Iiro Jantunen puhuu serialisoinnista ja teollisesta internetistä lääketeollisuudessa ISPE Nordic konferenssissa 21. syyskuuta 2017

21.09.2017

Helmikuu 2019 lähestyy ja samalla Euroopan unionin Lääkeväärennösdirektiivin asettama takaraja reseptilääkkeiden serialisoinnille. Vastaavaa kehitystä tapahtuu suurimmalla osalla lääkemarkkinoita, mukaan lukien Yhdysvalloissa, jossa takaraja on marraskuussa 2017. Sekä pienet että isot lääkevalmistajat työskentelevät tällä hetkellä päivittääkseen nykyiset tuotantolinjastonsa vastaamaan määräyksiä.

Asiantuntijat kokoontuvat Kööpenhaminaan, Tanskaan, keskustelemaan serialisointiin liittyvistä eri aiheista lääketeollisuuden insinöörien järjestön ISPE Nordic Affiliate konferenssissa 21. syyskuuta 2017. Useat yritykset jakavat omaa asiantuntemustaan tapahtumassa.

Servicepointin Iiro Jantunen esitelmöi konferenssissa aiheenaan: ”Serialization and Pharma industrial Internet: Implementation, Implications, and Impact on Healthcare Services.” Esitelmä tarkastelee serialisointi ja jäljitettävyys määräyksiä ja teknistä toteutusta, sekä tulevaisuuden sovellutuksia.

Servicepointilla on yli 30 vuoden kokemus lääketeollisuudesta, ja yritys on toteuttanut 800 tuotanto- ja pakkauslinjaston muutosta tai uutta asennusta. Servicepoint voi auttaa yritystänne koko serialisointi- ja automaatioprojektin kanssa, aina konsultoinnista ja suunnitellusta toteutukseen, validointiin ja ylläpitoon asti.

 

Iiro Jantunen
TkT, Teknologiajohtaja
Servicepoint Kuopio Oy
iiro.jantunen@servicepoint.fi