Toimialat

Haluamme tarjota ensiluokkaisia, tarpeisiinne räätälöityjä automaatioratkaisuja helpottamaan ja nopeuttamaan tuotantoprosessin eri vaiheita. Omaamme vuosikymmenien kokemuksen eri teollisuudenalojen asettamista tavoitteista ja haasteista. Laatu on meille sitä, että tuottamanne tuote tai palvelu täyttää sille asetetut viranomaisvaatimukset ja asiakasodotukset. Emme tingi laadusta tai oio mutkia suoriksi suunnitellessamme ja toteuttaessamme tarvitsemanne tuotantosovellutuksen. Meille laatuvaatimukset, turvallisuus ja hygienia ovat yhtä tärkeitä kuin teille.

Tarjoamamme ratkaisut ovat käytettävissänne koko tuotantoteollisuuden kaaren ajan alkutuotannosta pakkaamiseen. Valmistamme tarpeisiinne sopivat tuotannon koneet ja laitteet, suunnittelemme prosessit ja tekniikan aina älykkäästä pakkaamisesta ja logistiikasta tuotantolaitosten kunnossapitoon.

Lue lisää automaatiosovelluksistamme ja tarjoamistamme palveluista.

Elintarviketeollisuus

Palvelemme niin pieniä kuin suuria elintarviketehtaita, jotka valmistavat ruokia, juomia ja makeisia eri puolella Suomea. Todisteena osaamisestamme ovat pitkäaikaiset asiakkaamme, asiakkaiden tarpeiden tuntemus, luotettavuus, osaaminen, korkeatasoinen teknologia ja pitkät perinteet kaikessa tekemisessämme. Näiden asioiden ollessa kunnossa voimme huolehtia yhdessä kanssanne ruoan laadusta valmistusprosessin kaikissa vaiheissa.

Lääketeollisuus

Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuret lääkevalmistajat, lääkkeiden sopimusvalmistajat, sekä lääkepakkaajat eri puolilla Suomea sekä Eurooppaa ja Venäjää. Lääkevalmistuksessa korostuu erityisesti osaamisemme ja tuntemuksemme hyvän tuotantotavan ohjeista (GMP, Good Manufacturing Practices). Tarjoamme korkean teknologian jäljitettävyys- ja pakkausratkaisuja, jotka ovat käyttäjäystävällisiä ja helposti räätälöitävissä tarpeitanne vastaaviksi, oli kyse kapselista, jauheesta tai liuoksena annosteltavasta tai pakattavasta lääkkeestä. Meillä on kokemusta myös vaativasta kertakäyttöisten lääkeannostelijoiden kokoonpanoautomaatiosta.

Herkkien aineiden teollisuus

Olemme myös erikoistuneet kehittämään ratkaisuja erityisteollisuuden tarpeisiin. Olivatpa tuotteenne sitten päivittäisiä kuluttajatuotteita tai erityisteollisuudelle tarkoitettuja erikoiskemikaaleja tai turvallisuuskriittisiä valmisteita, varmistamme vuosien kokemuksen avulla herkkien aineiden oikeaoppisen käsittelyn.

Muu tuotantoteollisuus

Jos aiemmat toimialat eivät vastanneet juuri sinun tuotantolaitoksesi tuotantokuvaa, ota yhteyttä. Olemme tehneet vuosien aikana lukuisia eri projekteja myös muun muassa elektroniikka-, metalli- ja puuteollisuudelle. Olemme varmoja, että löydämme myös teidän tuotantoprosesseihinne sopivat erityisratkaisut.