Toimialat

Haluamme tarjota ensiluokkaisia, tarpeisiinne räätälöityjä automaatioratkaisuja helpottamaan ja nopeuttamaan tuotantoprosessin eri vaiheita. Omaamme vuosikymmenien kokemuksen eri teollisuudenalojen asettamista tavoitteista ja haasteista. Laatu on meille sitä, että tuottamanne tuote tai palvelu täyttää sille asetetut viranomaisvaatimukset ja asiakasodotukset. Emme tingi laadusta tai oio mutkia suoriksi suunnitellessamme ja toteuttaessamme tarvitsemanne tuotantosovellutuksen. Meille laatuvaatimukset, turvallisuus ja hygienia ovat yhtä tärkeitä kuin asiakkaalle.

Tarjoamamme ratkaisut ovat asiakkaan käytettävissä koko tuotantoteollisuuden kaaren ajan. Valmistamme tarpeisiin sopivat tuotannon koneet ja laitteet, suunnittelemme prosessit ja tekniikan aina älykkäästä pakkaamisesta ja logistiikasta tuotantolaitosten kunnossapitoon.

Lue lisää automaatiosovelluksistamme ja tarjoamistamme palveluista.

Elintarviketeollisuus

Palvelemme niin pieniä kuin suuria elintarviketehtaita, jotka valmistavat ruokia, juomia, makeisia ja muita herkkuja eri puolella Suomea. Toteuttamamme ratkaisu voi liittyä esimerkiksi tuoteiden pakkaukseen, lavaukseen ja laadun tarkastukseen teollisuusroboteilla ja yhteistyöroboteilla. Todisteena osaamisestamme ovat pitkäaikaiset asiakkaamme, asiakkaiden tarpeiden tuntemus, luotettavuus, osaaminen, korkeatasoinen teknologia ja pitkät perinteet kaikessa tekemisessämme. Näiden asioiden ollessa kunnossa voimme huolehtia yhdessä kanssanne elintarvikkeen laadusta valmistusprosessin kaikissa vaiheissa.

Lääketeollisuus

Olemme totetuttaneet erilaisia automaatio- ja jäljitettävyysratkaisuja niin pienille kuin suurille lääkevalmistajille, lääkkeiden sopimusvalmistajille, sekä lääkepakkaajille eri puolilla Suomea sekä Eurooppaa ja Venäjää. Lääkevalmistuksessa on korostunut erityisesti osaamisemme ja tuntemuksemme hyvän tuotantotavan ohjeista (GMP, Good Manufacturing Practices). Tarjoamme korkean teknologian jäljitettävyys- ja pakkausratkaisuja, jotka ovat käyttäjäystävällisiä ja helposti räätälöitävissä tarpeitanne vastaaviksi, oli kyse kapselista, jauheesta tai liuoksena annosteltavasta tai pakattavasta lääkkeestä. Meillä on kokemusta myös vaativasta kertakäyttöisten lääkeannostelijoiden kokoonpanoautomaatiosta.

Herkkien aineiden teollisuus

Olemme erikoistuneet kehittämään ratkaisuja myös erityisteollisuuden tarpeisiin. Olivatpa tuotteenne sitten päivittäisiä kuluttajatuotteita tai erityisteollisuudelle tarkoitettuja erikoiskemikaaleja tai turvallisuuskriittisiä valmisteita, varmistamme vuosien kokemuksen avulla herkkien aineiden oikeaoppisen käsittelyn, pakkaamiiseen, lavaamiseen ja kuljettamiseen tuotantotiloissa.

Muu tuotantoteollisuus

Jos aiemmat toimialat eivät vastanneet juuri sinun tuotantolaitoksesi tuotantokuvaa, ota yhteyttä. Olemme tehneet vuosien aikana lukuisia eri projekteja myös muun muassa elektroniikka-, metalli- ja puuteollisuudelle. Olemme varmoja, että löydämme myös teidän tuotantoprosesseihinne sopivat erityisratkaisut joihin voimme tarjota kattavasti ratkaisujamme konenäkösovellutuksista tuotteen käsittelyyn ja kuljetukseen.