Opiskelijoille

HARJOITTELU JA KESÄTYÖ MAHDOLLISUUDET

Teemme yhteistyötä eri koulutuslaitosten kanssa tarjoamalla ammattikoulu- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille väyliä tutustua Servicepointiin työnantajana ja saada arvokasta työkokemusta. Työharjoittelujaksot ja lopputöiden tekeminen ovat yhtiöllemme hienoja mahdollisuuksia tutustua sinuun jo opiskeluaikanasi. Samalla sinulle tarjoutuu oivallinen tilaisuus tutustua meihin ja työympäristöömme. Tarjoamme ympäri vuoden mahdollisuuden työkokemuksen hankkimiseen muun muassasähkö-, kone-, automaatiotekniikan opiskelijoille. Tarjoamme myös vuosittain kesätyöpaikkoja. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-syyskuu väliselle ajalle tehtävästä riippuen.

Hakijoilta toivomme kahdesta kolmeen vuotta koulutusta ammattikoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Harjoittelujakson jälkeen voimme tarjota myös mahdollisuuden tehdä opinnäytetyön yrityksessämme.

 

OPINNÄYTETYÖT

Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden opintoihin liittyvän diplomityön, insinöörityön tai muun opinnäytetyön laatimiseen. Lähetä ehdotuksesi opinnäyte- tai lopputyösi aiheesta sekä toteutusajankohdasta meille alla olevaan osoitteeseen.

Otsikoithan viestisi selkeästi ”Opinnäytetyö”.

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Voit lähettää hakemuksen koskien harjoittelupaikkaa, kesätöitä tai opinnäytetyötä osoitteeseen

rekrytointi(a)servicepoint.fi