Opiskelijoille

HARJOITTELU JA KESÄTYÖ MAHDOLLISUUDET

Teemme yhteistyötä eri koulutuslaitosten kanssa tarjoamalla ammattikoulu-, ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille väyliä tutustua Servicepointiin työnantajana ja saada arvokasta työkokemusta. Työharjoittelujaksot ja lopputöiden tekeminen ovat yhtiöllemme hienoja mahdollisuuksia tutustua sinuun jo opiskeluaikanasi. Samalla sinulle tarjoutuu oivallinen tilaisuus tutustua meihin ja työympäristöömme. Tarjoamme ympäri vuoden mahdollisuuden työkokemuksen hankkimiseen muun muassa sähkö-, kone-, automaatiotekniikan opiskelijoille. Tarjoamme myös vuosittain kesätyöpaikkoja. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-syyskuu väliselle ajalle tehtävästä riippuen.

Hakijoilta toivomme kahdesta kolmeen vuotta koulutusta ammattikoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Harjoittelujakson jälkeen voimme tarjota myös mahdollisuuden tehdä opinnäytetyön yrityksessämme.

 

OPINNÄYTETYÖT

Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden opintoihin liittyvän diplomityön, insinöörityön tai muun opinnäytetyön laatimiseen. Lähetä ehdotuksesi opinnäyte- tai lopputyösi aiheesta sekä toteutusajankohdasta meille alla olevaan osoitteeseen.

Otsikoithan viestisi selkeästi ”Opinnäytetyö”.

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Voit lähettää hakemuksen koskien harjoittelupaikkaa, kesätöitä tai opinnäytetyötä osoitteeseen

rekrytointi(a)servicepoint.fi


Opiskelijaprojekti Servicepointilla

Itä-Suomen yliopiston tietojenkäsittelytieteiden laitoksen toisen vuosikurssin opiskelijat Jasmin Ahonen ja Mikko Nygård tekivät opiskelijaprojektin yhteistyössä Servicepointin kanssa kevään 2018 aikana. Projekti syntyi  yrityksen tarpeesta määrittää robottisovellutusten käyttömahdollisuuksia tulevia asiakasprojekteja silmälläpitäen ja halusta tarjota paikallisen yliopiston opiskelijoille mahdollisuus tutustua robotiikkaan sekä yritymaailman projektiympäristöön.

Itä_Suomen Yliopiston opiskelijat Servicepointilla

Kuvassa Jasmin Ahonen ja Mikko Nygård Itä-Suomen Yliopistosta

Projektin jälkeen opiskelijoilla on mahdollisuus jatkaa Servicepointin työntekijänä opintojen ohessa ja näin on käynyt myös Ahosen kohdalla. Ahonen on erikoistunut Universal Robots yhteistyörobotteihin ja työskennellyt useissa asiakasprojekteissa sekä kouluttanut asiakkaitamme. Jokaisen opiskelijan kohdalla Servicepoint tekee sopimusken aina opiskelijan opintojen salliman aikataulun ehdoilla.

Servicepoint haluaa antaa eri alan opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa opintoihinsa liittyviä projekteja, kursseja tai opinnäytetöitä. Kaikki opiskeiljatyöt ovat erilaisia ja jokainen työ pyritään toteuttamaan yhteistyössä Servicepointin ja opiskelijan oppilaitoksen kanssa. Tulevaisuudessa projekteista kiinnostuneita Ahonen ja Nygård neuvovat lähestymään rohkeasti Servicepointia ja esittämään omia ideoita sekä kysymään yritykseltä suoraan mahdollisista kehityskohteista.