Uutiset

Alihankinta-messuilla Suomen suurimmassa teollisuuskylässä

09.10.2017

Vuoden 2017 Alihankinta-messut ovat takana ja tapahtuma oli menestys. Messujärjestäjän virallisten tietojen mukaan Tampereella tiistaista torstaihin järjestetyillä messuilla vieraili 17 684 kävijää, mikä oli osoitus teollisuuden koko vuoden jatkuneesta positiivisesta vireestä. Messuilla oli tuhat näytteilleasettajaa 20 maasta esittelemässä alihankintateollisuuden tuotteita, palveluja sekä ratkaisuja niin metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuuden, kuin teollisuuden ICT-ratkaisujen sekä näiden alojen suunnittelun ja konsultoinnin osalta.

Servicepoint oli mukana messuilla koko automaatio ja kunnossapito -asiantuntijatiimin voimin yhdessä KUKA Nordic AB:n kanssa. KUKA:n ja yhteistyökumppaneiden esittelypaikalla oli helppo esitellä kattavaa osaamista ja pitkään kestänyttä yhteistyötä maailman johtavan teollisuusrobottien valmistajan ja monipuolisen automaatioalan yrityksen välillä.

”Tapahtuma oli hyvä ja paikalla oli monipuolisesti näytteilleasettajia. Kohdeyleisö oli juuri oikea ja se näkyi näyttelypaikalla vierailleissa kävijöissä ja heidän tietämyksessään. Väenpaljous toi myös haastetta tapahtumaan, sillä kaikkien halukkaiden kanssa oli välillä haastavaa päästä keskustelemaan, mutta tämä oli vain osoitus siitä, miten suosittu tapahtuma oli”, kertoo Esa Kittilä, Servicepointin kunnossapito- ja huoltopalveluiden myyntipäällikkö. Kittilä oli paikalla esittelemässä kunnossapito- ja huoltopalveluita, joita Servicepoint tarjoaa myymilleen KUKA-teollisuusroboteille ja automaatiototeutuksille.

Alihankintamessut tarjosivat inspiraatiota loppuvuoden ja tulevan vuoden ideointiin, niin tuotekehityksen kuin yhteistyön saralta. Kiitos kaikille esittelypaikalla vierailleille.

Jukka Leskio
Myyntipäällikkö
Servicepoint Kuopio Oy
jukka.leskio@servicepoint.fi
Securingindustry.com -verkkolehden toimittaja Phil Taylor on haastatellut Servicepointin teknologiajohtajaa, Iiro Jantusta Venäjän lääkkeiden serialisoinnin pilottiprojektista Servicepoint toteuttaa Santen Oy:n Tampereen tehtaan tuotantolinjoille kolme serialisointiprojektia Perinteisestä kunnossapitoalan yrityksestä jäljitettävyysratkaisujen toimittajaksi ja markkinajohtajaksi Servicepoint on avannut uuden toimipisteen Helsinkiin Alihankinta-messuilla Suomen suurimmassa teollisuuskylässä Servicepoint kutsui asiakkaansa nauttimaan Alahovin maalaistunnelmasta Nykyaikaista robottiosaamista käyttäjäkeskeisellä suunnittelulla Lääkealan turvallisuuden palveluita yhteistyössä Servicepoint käyttää Siemensin TIA Portaalia teollisen internetin tuotantosovellutuksissa Packaging Europe Editorial: Problem Solving Solutions Auttamassa venäläisiä saamaan turvallisia lääkkeitä yhteistyöprojektissa SKOLKOVO:n kanssa Yhteistyörobotti, mukautuva kumppani piensarjatuotannon ja laboratorioiden tarpeisiin Securingindustry.com -verkkolehden toimittaja Phil Taylor haastatteli Servicepointin teknologiajohtajaa, Iiro Jantusta Servicepoint yhdisti jääkiekkohenkiset asiakkaansa Servicepoint ja Systech yhteisosastolla Pharm Connectissa Uusi CFO: Servicepoint on rakentanut aktiivisesti tulevaisuuttaan Viimeisimmät GS1-standardit käytössä serialisointiratkaisuissa Serialisointiosaamista Venäjälle yhteistyössä Skolkovo School of Managementin kanssa Satsaa elinkaaren alussa: standardoi pakkauslinjastojen komponentit ja ota käyttöön huollon etäyhteys