Uutiset

Asiantuntevaa keskusvalmistusta asiakkaiden ehdoilla

14.05.2018

Keskusvalmistus on olennainen osa Servicepointin palvelutarjontaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen keskusvalikoiman niin sisällöllisesti kuin toteutuksellisesti. Toteutamme asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn sähkö- ja automatiikkakeskuksen tai pneumatiikkakotelon.

”Jokainen toteuttamamme ratkaisu on asiakaslähtöinen. Emme halua noudattaa yhtä kaavaa vaan mukaudumme asiakkaan toiveiden mukaisesti heidän tarpeisiinsa. Toteutamme niin pienet kuin suuret keskukset usein valmiista kuvista jotka voivat olla asiakkaan suunnittelemia vai valmiita valmistajien mallikuvia. Suunnittelemme usein myös itse asiakkaan tarpeisiin sopivan ratkaisun”, kertoo Servicepoint Oy:n automaatiotuotteista ja -palveluista vastaava myyntipäällikkö Olli Kemppinen.

Valmistus alkaa asiakkaan asettamista vaatimuksista, joiden ympärille kokeneet asentajamme toteuttavat keskusvalmistusprojektin yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa. Näin jo alkuvaiheessa esiin nousevat ja asiakkaan toiveesta huomiotavat muutokset voidaan käsitellä nopeasti säästäen valmistusaikaa. Myös muutosten teko valmistusvaiheessa nopeutuu suunnittelijoiden ja asentajien tiiviin yhteistyön ansiosta.

”Keskusvalmistus tapahtuu omissa tiloissamme. Itse kytkentäkaappi tulee luotettavalta yhteistyökumppaniltamme Rittalilta, joka on yleinen kaappivalmistaja Suomessa. Meille Rittal on alan standardi, kun kyseessä ovat ohjaus- ja laiteasennuksen innovatiiviset ja kokonaisvaltaiset järjestelmäratkaisut. Käytämme keskuksissa Siemensin logiikkaohjaimia ja meillä on hyvä synergia Siemensin kanssa, mikä auttaa meitä etsimään parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Kaapeissa käytämme Feston, Phoenix Contactin tai asiakkaan valitsemia muiden valmistajien komponentteja, Kemppinen jatkaa.

Asiakkaana voit olla varma, että valmistamamme kaapit vastaavat tarpeitasi, täyttävät sähköturvallisuusmääräykset ja ovat kokonaistaloudellisesti edullinen ratkaisu. Asiakkaan tilatessa kokonaistoimituksen, otamme tarvittaessa kokonaisvastuun asiakaskohtaisten sähkö- ja automaatiokeskusten suunnittelusta, toteutuksesta ja käyttöönotosta asennuspaikalla. Ennen kaikkea laatu ja siisteys ovat meille tärkeitä asioita, joten tarkastamme ja testaamme jokaisen keskuksen ja kotelon yksilöllisesti ennen toimitusta, jotta asiakkaamme voi varmasti olla tyytyväisiä lopputulokseen.

”Kokeneet asentajamme huolehtivat, että valmistunut keskus täyttää kaikki standardit ja on valmis käyttöön asiakkaan tiloissa. Asennamme keskuksen asiakkaan luona ja huolehdimme sen käyttöönotosta. Teemme myös keskusten muutoksia, jolloin päivitämme tarvittavan tekniikan, järjestelmät sekä logiikat. Pyrimme aina siihen, että tilaamanne keskus vastaa tarvittaessa kaikkiin asiakkaan tarpeisiin”, Kemppinen päättää.

Olli Kemppinen
Myyntipäällikkö
Servicepoint Kuopio Oy
olli.kemppinen@servicepoint.fi