Uutiset

Servicepoint avaa serialisointiin ja aggregointiin keskittyvän koulutus- ja testauslinjaston

31.01.2018

Servicepoint on suunnitellut ja rakentanut tuotepakkausten serialisointiin ja aggregointiin keskittyvän koulutuslinjan Kuopiossa sijaiseviin toimitiloihinsa. Koulutuslinjastolla on mahdollista demonstroida Servicepointin serialisointi- ja jäljitettävyyspalveluita. Koulutuslinjan avulla yritys voi kouluttaa henkilöstöään tehokkaasti serialisoinnin ja muun automaation vaatimiin erityistaitoihin.

Asiakkaiden on mahdollista testata automaattisia serialisointi- ja pakkaustoimintoja joko Servicepointin mallituotteilla tai omilla tuotteillaan, mikä tarjoaa mahdollisuuden selvittää millainen palvelu sopisi täyttämään asiakkaan tarpeet parhaiten. Koulutuslinjasto tarjoaa myös koulutusmahdollisuuden lähialueiden automaatio- ja mekaniikka-alan opiskelijoiden sekä asiakasyritysten henkilöstön kouluttamiseen.

Servicepoint on yksi harvoja eurooppalaisia yrityksiä, joka kykenee tuottamaan serialisoinnin tuotantoautomaation kokonaisratkaisun, johon sisältyy suunnittelu, rakentaminen, asennus, testaus ja ylläpito. Servicepoint on toteuttanut neljätoista serialisointiprojektia kansainvälisille lääkevalmistajille eri puolilla Eurooppaa ja Venäjällä ja useita projekteja on valmisteilla ja meneillään eri toimijoille.

Lataa: Lehdistötiedote

Lisätietoja antaa:

Servicepoint Kuopio Oy
Pekka Hoffren
Toimitusjohtaja
Puh: +358 44 7868 200
E-mail: pekka.hoffren@servicepoint.fi

Servicepoint Oy on Pohjoismaiden johtava serialisointiautomaatiotoimittaja ja toimii koko Euroopassa ja Venäjällä. Servicepointin lääketeollisuuden automaatio-osaamisen juuret juontavat 30 vuoden päähän. Kuopiossa sijaitseva yritys on erikoistunut teollisuuden automaatioprojekteihin, kunnossapitoon ja robottisovellutuksiin. Servicepoint on automatisoinut satoja eri teollisuuden alojen tuotantolinjoja, mukaan lukien lääketeollisuus ja lääkinnällisten välineiden valmistus.

Iiro Jantunen
TkT, Teknologiajohtaja
Servicepoint Kuopio Oy
iiro.jantunen@servicepoint.fi