Uutiset

Servicepoint ja Cajo Technologies aloittavat yhteistyön

25.06.2018

Servicepoint on aloittanut yhteistyön kotimaisen lasermerkintälaitevalmistaja Cajo Technologiesin kanssa. Uudet yhteistyökumppanit ovat kokeneet asiakkaiden jäljitettävyystarpeiden kasvaneen ja haluavat vastata kysyntään Cajon tarjoamien lasermerkintäratkaisujen avulla. Kasvavana trendinä nähdään myös merkintäprosessien kehittäminen vastaamaan nykypäivän vaatimuksia esimerkiksi kustannustehokkuuden suhteen korvaamalla mustesuihkujärjestelmiä ja tarrakoneita laserilla.

Integraattoreista Servicepoint on tunnettu teollisuuden kunnossapidon ja automaation toimittaja, joka toteuttaa Euroopan ja Venäjän laajuisesti muun muassa serialisointia ja pakkauslinjastoja, ja on oman alansa asiantuntija jäljitettävyysratkaisuissa.

 ”Servicepoint on erikoistunut tuoteväärennöksiä estävien tuotepakkauksiin tehtävien jäljitettävyysratkaisujen, kuten serialisoinnin toteutukseen lääkkeissä, lääkinnällisissä välineissä ja muissa erikoistuotteissa. Cajon lasermerkintäratkaisut laajentavat palvelumahdollisuuksiamme muun muassa metallisten ja muovisten monta kertaa käytettävien tuotteiden suoramerkintään, esimerkkinä lääkinnälliset välineet”, kertoo Jukka Leskio Servicepointilta.

Yhteistyö Cajo Technologiesin kanssa tuo Servicepointin asiakkaiden automaatioratkaisuihin lisäarvoa laadukkaiden ja monipuolisten lasermerkintöjen kautta. Yhteistyön ansiosta Servicepoint voi tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja jotka ovat integroitavissa tuotantolinjoihin tai toimivat tarvittaessa erillisinä ratkaisuina.

Lataa: Lehdistötiedote

Lisätietoja antavat:

Servicepoint Kuopio Oy
Jukka Leskio
Myyntipäällikkö, Robotti- ja automattioratkaisut
Puh: +358 44 7868 213
E-mail: jukka.leskio@servicepoint.fi

Cajo Technologies Oy
Matti Halonen
Myyntipäällikkö, Suomi & Baltia
Puh: +358 44 6351 010
E-mail: matti.halonen@cajo.fi

Cajo Technologies Oy on vuonna 2010 perustettu Kempeleessä ja maailmalla toimiva lasermerkintäteknologiaan erikoitunut yritys. Yrityksen lasermerkintäteknologiaa hyödyntävät muun muassa SSAB, Fiskars, Outokumpu, Kone, Prysmian Group, Kemppi ja Woikoski.

Servicepoint Oy on Pohjoismaiden johtava serialisointiautomaatiotoimittaja ja toimii koko Euroopassa ja Venäjällä. Servicepointin lääketeollisuuden automaatio-osaamisen juuret juontavat 30 vuoden päähän. Kuopiossa sijaitseva yritys on erikoistunut teollisuuden automaatioprojekteihin, kunnossapitoon ja robottisovellutuksiin. Servicepoint on automatisoinut satoja eri teollisuuden alojen tuotantolinjoja, mukaan lukien lääketeollisuus ja lääkinnällisten välineiden valmistus.

Jukka Leskio
Myyntipäällikkö
Servicepoint Kuopio Oy
jukka.leskio@servicepoint.fi