Uutiset

Servicepoint ja Systech: Katsaus lääkeväärennösdirektiiviin

19.01.2018

Servicepoint ja Systech ovat seuranneet tiiviisti eurooppalaisten lääkevalmistajien etenemistä koskien Euroopan lääkeväärennösdirektiiviä ja sen takarajaa. Yritykset ovat julkaisseet päivityksen nykytilanteesta ja edistyksestä.

EU:n lääkeväärennösdirektiiviä koskevan määräaaika 9. helmikuuta 2019 lähestyy nopeasti. Tämä tarkoittaa, että jäljellä on vain yksi täytäntöönpanovuosi. Vaikka isot lääkevalmistajat ovat suurimmilta osin toteuttaneet muutokset, keskisuuret ja pienet valmistajat sekä CMO:t ja virtuaaliset apteekit ovat myöhässä toteutuksesta.

Servicepoint on yksi niistä harvoista yrityksistä, joilla on taitoa ja resursseja integroida serialisointi olemassa olevalle tuotantolinjalle.

Servicepoint on tehnyt yli kymmenkunta serialisointi-intekrointiprojektia, joiden sijainnit ulottuvat maantieteellisesti Ranskasta Venäjälle. Kokemuksemme Systechin UniSeries serialisointiratkaisuista antaa meille joustavuuden ja luottamuksen, jonka avulla voimme auttaa eurooppalaisia valmistajia täyttämään helmikuulle 2019 asetetun määräajan.

Servicepointin ja Systechin välinen kumppanuus tarjoaa yhteensä 60 vuoden luotettavan kokemuksen asiakkailleen, sillä Systechilla on yli 30 vuoden kokemus pakkaus- ja serialisointiohjelmistoista ja Servicepointilla 30 vuoden kokemus tuotantolinjojen rakentamisesta.

Voit lukea koko artikkelin englanniksi tästä.

Iiro Jantunen
TkT, Teknologiajohtaja
Servicepoint Kuopio Oy
iiro.jantunen@servicepoint.fi