Uutiset

Servicepoint yhdisti jääkiekkohenkiset asiakkaansa

24.03.2017

Servicepointin perinteinen asiakastapahtuma jääkiekon parissa houkutteli Kuopioon 22. maaliskuuta lähes 30 teollisuuden edustajaa ympäri Suomea. Ohjelmassa oli tutun, hyväksi todetun kaavan mukaan jääkiekon pelaamista, ruokailu ja KalPan playoff-kotiottelu.

– Idea tähän vähän erilaiseen asiakastapahtumaan syntyi viisi vuotta sitten, kun olin Kiteellä käynnistämässä erään tehtaan kunnossapitoa. Minut kutsuttiin mukaan pelaamaan työntekijöiden jääkiekkovuorolle ja siinä yhteydessä lupasin, että järjestäisimme jääkiekkohenkisen tilaisuuden Kuopiossa, muistelee Servicepointin asiakaspäällikkö Jukka Leskio.

Tilaisuuteen on osallistunut vuodesta 2013 lähtien 20–30 jääkiekon ystävää. Mukana on esimerkiksi lääke-, elintarvike- ja vaarallisia aineita valmistavan teollisuuden yrityksiä, joille Servicepoint on toimittanut tuotantolinjojen automaatio- ja serialisointiratkaisuja.

– Palautteen perusteella tämä on ollut mieleenpainuva tapahtuma, jota tulemme varmasti jatkamaan seuraavinakin vuosina. Eräs asiakas jopa varmisteli viime syksynä leikkimielisesti, että pääseekö hän toistamiseen mukaan, kun olimme jo edellisenä vuonna toimittaneet heille automaatiolinjaston. Lupasin, että no tottakai, naurahtaa Leskio.

Jukka Leskio
Myyntipäällikkö
Servicepoint Kuopio Oy
jukka.leskio@servicepoint.fi
Securingindustry.com -verkkolehden toimittaja Phil Taylor on haastatellut Servicepointin teknologiajohtajaa, Iiro Jantusta Venäjän lääkkeiden serialisoinnin pilottiprojektista Servicepoint toteuttaa Santen Oy:n Tampereen tehtaan tuotantolinjoille kolme serialisointiprojektia Perinteisestä kunnossapitoalan yrityksestä jäljitettävyysratkaisujen toimittajaksi ja markkinajohtajaksi Servicepoint on avannut uuden toimipisteen Helsinkiin Alihankinta-messuilla Suomen suurimmassa teollisuuskylässä Servicepoint kutsui asiakkaansa nauttimaan Alahovin maalaistunnelmasta Nykyaikaista robottiosaamista käyttäjäkeskeisellä suunnittelulla Lääkealan turvallisuuden palveluita yhteistyössä Servicepoint käyttää Siemensin TIA Portaalia teollisen internetin tuotantosovellutuksissa Packaging Europe Editorial: Problem Solving Solutions Auttamassa venäläisiä saamaan turvallisia lääkkeitä yhteistyöprojektissa SKOLKOVO:n kanssa Yhteistyörobotti, mukautuva kumppani piensarjatuotannon ja laboratorioiden tarpeisiin Securingindustry.com -verkkolehden toimittaja Phil Taylor haastatteli Servicepointin teknologiajohtajaa, Iiro Jantusta Servicepoint yhdisti jääkiekkohenkiset asiakkaansa Servicepoint ja Systech yhteisosastolla Pharm Connectissa Uusi CFO: Servicepoint on rakentanut aktiivisesti tulevaisuuttaan Viimeisimmät GS1-standardit käytössä serialisointiratkaisuissa Serialisointiosaamista Venäjälle yhteistyössä Skolkovo School of Managementin kanssa Satsaa elinkaaren alussa: standardoi pakkauslinjastojen komponentit ja ota käyttöön huollon etäyhteys