Uutiset

Uusi CFO: Servicepoint on rakentanut aktiivisesti tulevaisuuttaan

14.02.2017

Servicepointilla aloitti helmikuun alussa talous- ja henkilöstöjohtajana Pekka Luosujärvi, jolla on 20 vuoden monipuolinen kokemus talouden eri tehtävistä. Luosujärvi aloitti työt kasvavassa yhtiössä, jossa on investoitu serialisointiosaamiseen jo vuosien ajan.

”Suomen talouden nostaminen osin henkisestä taantumasta vaatii rohkeutta uusiin ratkaisuihin ja investointeihin. Näin Servicepointilla on tehty, ja rakennettu aktiivisesti tulevaisuutta kansainvälisillä markkinoilla”, arvioi Luosujärvi.

Luosujärvi on aikaisemmin työskennellyt vaativissa taloustehtävissä useissa yrityksissä ja julkisella sektorilla esimerkiksi Valtiontalouden tarkastusvirastossa.

”Olen tehnyt täysipäiväisesti töitä talouden kanssa yhteensä parikymmentä vuotta. Tämän lisäksi olen jo aiemmin tehnyt töitä perheyhtiössämme, joka on tilitoimisto”, kertoo Luosujärvi.

Työt ovat vieneet talousmiestä kotiseudulta Oulusta pääkaupunkiseudulle ja vuonna 2008 Suonenjoelle. Se on mansikkapelloistaan tuttu kunta lähellä Kuopion kaupunkia, jossa myös Servicepoint sijaitsee.

”Suonenjoella toimii myös aikaavievin harrastukseni: Kino Rio -niminen elokuvateatteri. Asia oli pari vuotta sitten esillä paikallisessa mediassa, kun pelastimme lakkautetun elokuvateatterin toiminnan. Tämä harrastus on hyvää vastapainoa työlleni”, kertoo Luosujärvi itsestään.

Lisätietoa:
Pekka Luosujärvi
Talous- ja henkilöstöjohtaja, CFO
Puh. +358 44 786 8205
pekka.luosujarvi(a)servicepoint.fi

Iiro Jantunen
TkT, Teknologiajohtaja
Servicepoint Kuopio Oy
iiro.jantunen@servicepoint.fi
Securingindustry.com -verkkolehden toimittaja Phil Taylor on haastatellut Servicepointin teknologiajohtajaa, Iiro Jantusta Venäjän lääkkeiden serialisoinnin pilottiprojektista Servicepoint toteuttaa Santen Oy:n Tampereen tehtaan tuotantolinjoille kolme serialisointiprojektia Perinteisestä kunnossapitoalan yrityksestä jäljitettävyysratkaisujen toimittajaksi ja markkinajohtajaksi Servicepoint on avannut uuden toimipisteen Helsinkiin Alihankinta-messuilla Suomen suurimmassa teollisuuskylässä Servicepoint kutsui asiakkaansa nauttimaan Alahovin maalaistunnelmasta Nykyaikaista robottiosaamista käyttäjäkeskeisellä suunnittelulla Lääkealan turvallisuuden palveluita yhteistyössä Servicepoint käyttää Siemensin TIA Portaalia teollisen internetin tuotantosovellutuksissa Packaging Europe Editorial: Problem Solving Solutions Auttamassa venäläisiä saamaan turvallisia lääkkeitä yhteistyöprojektissa SKOLKOVO:n kanssa Yhteistyörobotti, mukautuva kumppani piensarjatuotannon ja laboratorioiden tarpeisiin Securingindustry.com -verkkolehden toimittaja Phil Taylor haastatteli Servicepointin teknologiajohtajaa, Iiro Jantusta Servicepoint yhdisti jääkiekkohenkiset asiakkaansa Servicepoint ja Systech yhteisosastolla Pharm Connectissa Uusi CFO: Servicepoint on rakentanut aktiivisesti tulevaisuuttaan Viimeisimmät GS1-standardit käytössä serialisointiratkaisuissa Serialisointiosaamista Venäjälle yhteistyössä Skolkovo School of Managementin kanssa Satsaa elinkaaren alussa: standardoi pakkauslinjastojen komponentit ja ota käyttöön huollon etäyhteys